Nieuwsgierig naar de invloed van de Maan op jouw hond?

- NIEUW - NIEUW - MOONDOGS CURSUS

Met de online Moondogs cursus ga je jezelf verdiepen in de invloed van de Maan op jezelf en je hond. Weet jij bijvoorbeeld dat je je hond het beste kunt laten trimmen onder de Maan in Leeuw? Staat er een operatie gepland of moet je hond gevaccineerd worden? Bij Nieuwe Maan zal het lichaam snel herstellen. Met de Maan in Boogschutter is het een goed moment om een speurles te plannen. Wil jij hier meer over weten?

Ja! Ik wil meer over mijn hond en de maan voor €99,-
WAT GA JE LEREN?

In de ‘Moondogs’ cursus leer jij op een super praktische, leuke, speelse en eenvoudige manier hoe je de invloed van de Maan kunt inzetten in het opvoeden, trainen en gezond houden van jouw hond.

Nu kan je denken… Wat heeft die Maan nu voor invloed op mijn hond. En heel eerlijk? Precies dit dacht ik ook altijd. Ik was mega sceptisch wat betreft dit onderwerp. Totdat ik op de hondenschool merkte dat eigenaren mij altijd tegelijkertijd appten over het “ongewenste gedrag” van hun hond. Na een tijdje ging mij dit dusdanig opvallen dat ik dacht: ik ga dit eens bijhouden. En wat denk je? De stortvloed aan appjes kwam in een cyclus leek wel. 

Altijd met Volle Maan hadden de eigenaren de handen vol aan hun trouwe viervoeter. En altijd was het met een paar dagen ook weer in orde. Zonder training of andere fratsen toe te passen. En daar ontstond mijn grenzeloze interesse naar de invloed & kracht van de Maan. Alles wat ik geleerd heb over de invloed van de Maan op de mens & hond heb ik heel handig gebundeld in een online HondenMaancursus.

HOE DAN?

Nu hoor ik je denken…. Maar hoe dan?
Dat is heel erg simpel. Ik heb voor 2022 de belangrijkste Maanfasen dagen voor je hond uit De HondenMaankalender op video opgenomen. En in deze video’s ontvang je:

  • Hondenoefeningen
  • Verzorgingstips
  • Bakideeën
  • Kookinspiratie
  • Creatief bezig zijn
  • Massagetechnieken
  • Meditatie

De video’s duren tussen de 2 – 10 minuten en zijn bedoeld om je te inspireren om meer te leven met de Maanfasen en ter inspiratie in de opvoeding en/of training van jouw hond. Super gave combinatie dus!

 

Waarom?

Sta er eens bij stil dat door de magnetische kracht van de maan er vier keer per dag een waanzinnig natuurverschijnsel verschijnt, namelijk eb & vloed. De Maan heeft dus grote invloed op water. En bedenk dan eens dat jij en ik voor 60% uit water bestaan. En wat denk je van je hond? Ook die bestaat zo’n 60% uit water. Kan je je voorstellen hoe de Maan dus invloed kan hebben op jou en jouw hond?

GESCHIKT VOOR JOU?

✓ Wil jij alles leren over honden?
✓ Ben je nieuwsgierig naar de invloed van de Maan op jouw hond?
✓ Heb je zin om de relatie met je hond te versterken?
✓ Voel jij een grenzeloze interesse naar honden-oefeningen, kookideeën, massages en meditaties met en voor je hond?
✓ Word jij stiekem geprikkeld door het ‘spirituele’ met twee voeten aan de grond? (that’s my style 😉)
✓ Heb jij zin om samen met mij aan de slag te gaan?
✓ Ga jij 2022 met een hele nieuwe uitdaging starten?

WAT KRIJG JE?

✓ 40 videolessen
✓ Een stappenplan per oefening
✓ Toegang tot besloten Moondogs community
✓ Een heel jaar toegang tot alle lesstof
✓ Start op 01-01-2022

Lees hier wat cursisten bij de hondencursussen van MoVi Academy ervaren   

Review Jaarcursus Jij & je hond
Review Passeren en begroeten andere honden
Review MoVi Academy
Hondenmaankalender Moondogs cursus
Wil jij deelnemen aan de MOONDOGS Cursus?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en doe vanaf 01-01-2022 mee!

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je start direct in het nieuwe jaar.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Tijdens deze cursus zul je de invloed invloed van de Maan op jouw hond gaan begrijpen. Leer je hond op Boogschutter- of Steenbokdagen nieuwe oefeningen aan en je zult zien dat het sneller gaat. Terwijl op Ramdagen kan je andere honden beter vermijden. En hoe doe je dit dan? Speel de spellen met je hond, kook op Kreeftdagen en leer om te gaan met het wikken en wegen van je hond op Weegschaal dagen. En bovenal; verbeter de relatie tussen jou en je hond. Laat mij je inspireren 😀

Moondogs cursus aanmelden kan nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat ontvang je?

ONLINE ACADEMY (T.W.V. €150,-)

Je ontvangt toegang tot 40 uitgebreide videolessen en bonussen in de online MoVi Academy leeromgeving. 

STAPPENPLAN (T.w.v. €50,-)

Per oefening een stappenplan. 

BESLOTEN COMMUNITY (t.w.v. €100,-)

Je krijgt ook toegang tot de besloten en actieve MoVi Academy community. Hier kun je van anderen leren. Hier mag je al je vragen stellen en video’s insturen. 

Je kan direct meedoen met de online MOONDOGS CURSUS

TOTALE WAARDE €300,-

NU: €99,-

 

Veelgestelde vragen

Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan de Moondog cursus?

JA! Juist nu! Puppen zijn ideaal om direct de invloed van de Maan mee te nemen in de opvoeding. Dus juist super leuk om met je pup mee te doen!

Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

Je kan dan prima meedoen. Het draagt bij aan meer zelfvertrouwen en je gaat meer inzicht krijgen op welke dagen je hond meer uitvalt dan op andere dagen. De oefeningen, spellen en kookideeën worden gewoon in huis gedaan. Mocht je echt aan de slag willen met het uitval gedrag van jouw hond. Kijk dan zeker even naar de online cursus: Passeren en Begroeten andere honden

Mijn hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

Ja, zeker weten. Je krijgt inspiratie om je hond met behulp van de Maanfasen hier goed doorheen te begeleiden. Dus ook voor angstige honden is deze cursus absoluut geschikt!

Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

Jazeker! 

Ik werk in de hondenbranche, is dit iets voor mij?

Juist!!! Kei leuk! Voel je welkom 🙂 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die alles over zijn/haar hond wilt weten. En geinteresseerd is in de Maan. 

Wat houdt de Moondogs cursus in?

Tijdens deze cursus leer ik je de kracht van de Maan voelen. En ik leer je hoe je je hond kan opvoeden en/of trainen met de invloed van de Maan.

Wanneer kan ik de lessen volgen?

Je kan de lessen volgen wanneer je wil en in je eigen tempo. Ze blijven 1 jaar beschikbaar. Gezamelijke start op 01-01-2022!

Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

Vragen over de lessen kun je stellen in de besloten Facebookgroep onder de post van die betreffende Les & Maanfase.
Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je mede-cursusgenoten. Je cursusgenoten zullen op je vraag en/of video reageren. Ik lees alles mee, maar overal op reageren is helaas niet mogelijk. Af en toe zal het Moondogs-team ook aanwezig zijn, maar in principe is de groep zelfsturend.

Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

Je hebt 1 jaar toegang.

Hoeveel tijd ben ik per dag met de cursus bezig?

Hoeveel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
De video’s bekijken duurt 2 à 10 minuten. Vervolgens kun je maximaal 5 minuten met je hond oefenen. Daarbij zijn het 40 video’s over een heel jaar. Dus min de vakanties, heb je zo’n iedere week een video. 

Je kan dit gemakkelijk volgen naast de andere trainingen van MoVi Academy.